A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával


Csenger Város Helyi Választási Bizottsága tájékoztatja a Tisztelt lakosságot, hogy a 2014. október 12-ei helyi önkormányzati képviselők, és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának előzetes eredménye az alábbi:

Polgármester    :   
1) Forján Zsolt             Fidesz- KDNP

Csenger Város Önkormányzat Képviselő- Testülete:
1)    Dr. Arday András         Független
2)    Barcsay István            Fidesz-KDNP
3)    Bokor László                Fidesz-KDNP
4)    Csernyi Endréné           MSZP
5)    Erdős Tamás               Független
6)    Kazamér Tibor             Fidesz-KDNP
7)    Dr. Komlódy Miklós       Fidesz- KDNP
8)    Vincze Zoltán               Független

Roma Települési Nemzetiségi önkormányzat Képviselő testülete:
1)    Gereben Lajos         LUNGO DROM
2)    Nádasdi József        LUNGO DROM
3)    Varga Sándor          LUNGO DROM

Csenger, 2014. október 13.


/ : Váradi György sk.: /
Helyi Választási Bizottság Elnöke

 

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény, valamint a nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény rendelkezései értelmében Csenger Város Helyi Választási Irodája a 2014. október 12. napján tartandó helyi önkormányzati, és nemzetiségi választásokkal kapcsolatban tájékoztatja a Tisztelt Választópolgárokat, a választási bizottságokba történő delegálásra, illetve megfigyelő megbízására vonatkozó szabályokról, az alábbiak szerint:

Teljes dokumentum megtekintése -->

 

 

Csenger Város Helyi Választási Irodájának Vezetője értesíti a Tisztelt Választópolgárokat, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. október 12. napjára kitűzött választása eljárási határidőinek és határnapjainak megállapításáról szóló 2/2014. ( VII. 24. ) IM rendelet 30.§ (1) bekezdése értelmében megtörtént a nyilvántartásba vett jelöltek sorrendjének sorsolása.

Teljes dokumentum megtekintése >>

 

Kitűnő szórakozási lehetőséget kínált szeptember  13-án szombaton az Európai Mobilitás Hete keretében szervezett kirándulás,mely Szatmárnémetiből startolt. Az eseménysorozat idei mottója „Our street – our choice”, azaz „A mi utcánk – a mi lehetőségünk”, célja pedig — az előző évekhez hasonlóan — a természeti értékeket nem károsító, környezetbarát közlekedés népszerűsítése volt.
A Szatmár megyei környezetvédelmi ügynökség programjába bekapcsolódók kajakozhattak, kajak-bemutatót tekinthettek meg, biciklizhettek egy nagyot, és nem utolsósorban ismerkedhettek.
A kerékpáros menet picivel 12 óra előtt startolt. A részvevőknek Békéssy Erzsébet, a megyei környezetvédelmi ügynökség igazgatója tartott rövid eligazítást, majd elindultak a Szamos bal oldali töltésén a határ irányába. A városi önkormányzat részéről egyébként Maskulik Csaba tanácsos kapcsolódott be a túrába. A  biciklisek szűk egy óra leforgása alatt értek el Óváriig, ahol találkoztak a Csengerből érkezett résztvevőkkel, a város vezetőjével.
Csenger Város üzenetét Forján Zsolt polgármester adta át ünnepélyesen Dr. Dorel Coica Szatmérnémeti polgármesterének. Csenger város üzenete: A mi utcánk, a mi környezetünk, a mi levegőnk, a mi egészségünk, a mi jövőnk múlik a saját döntéseinken. Közlekedési szokásaink megváltoztatásán, Tegyünk érte együtt!

 

Szeptember 12-én került átadásra Csengerben az Obstermann’s Kft. mintegy 50 millió forintból épült édesipari üzeme, mely a legmodernebb technológiát felvonultató gyártósor segítségével állítja elő termékeit.

Dr. Váradi Szabolcs ügyvezető igazgatótól megtudhattuk: a sikeresen lezajlott próbaüzem után október elején indulhat meg a gyártás. Induláskor 5 fő állhat majd munkába az új üzemben, de távlati célként szerepel a három műszakban történő gyártásra való átállás, így folyamatosan bővülni fog a foglalkoztatottak száma, mely idővel a 40-50 főt is elérheti.

Bővebben...

 

A sertéstenyésztéssel foglalkozó Triagró Kft, takarmány alapanyag előállításához keres földterülettel rendelkező gazdákat, együttműködés céljából. Az együttműködési megállapodás részleteiről,

2014 augusztus 6-án 18 órától a Csengerben,

a Polgármesteri Hivatal dísztermében

adunk részletes tájékoztatást. 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bizalommal várjuk a fent megjelölt helyszínen és időpontban.

Tisztelettel:

Forján Zsolt polgármester

Karikás József Triagro Kft

 

Tájékoztatom, hogy Csenger Város Önkormányzat Képviselő – testülete a 2011. július 13.-án tartott ülésén jóváhagyta a felülvizsgált Csenger Város „Díszpolgári cím”, a „Csenger Szolgálatáért” érdemérem és a „Csengerért” kitüntető cím alapításáról és adományozásának rendjéről szóló önkormányzati rendeletét.

A rendelet értelmében az egyes önkormányzati kitüntetések átadásának időpontja az augusztus 20.-i állami ünnep alkalmából rendezett ünnepség. A rendelet szerint az alábbi kitüntető címek adományozhatók:

 


 

Kedves Csengeriek!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy közel 20 év után elkezdődtek városunkban az új uszoda építésének munkálatai.Ezeken a képeken egy nyitott medence készül, de mihamarabb szeretnénk elkezdeni a fedett uszoda megépítését is.

Tisztelettel: Forján Zsolt, polgármester

 

 

TISZTELT CSENGERI LAKOSSÁG, KEDVES DIÁKOK!

Csenger Város Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy

Magyarország kormánya az elmúlt évhez hasonlóan, idén is lehetőséget teremt a 16 és 25 év közötti korosztály számára diákmunka keretein belül történő munkavégzésre, ezáltal pénzkereseti lehetőségre. A helyi önkormányzat a diákmunka minél szélesebb körű elősegítéséhez, a programhoz szükséges anyagi háttér finanszírozását biztosítja. Kérek minden érintettet, aki a nyári diákmunka programban szeretne részt venni, hogy 2014. június 27-én (péntek) 16:00-ig adja le a jelentkezéshez szükséges adatait a Csengeri Családsegítő Központban, Farkasné Szilágyi Judit részére  (Rákóczi u.16. a régi zsidó iskola épületében), illetve végezze el regisztrációját a Munkaügyi Kirendeltségen!
Feltétel:

- A program célcsoportjába a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok tartoznak.

Tisztelettel: Forján Zsolt
Csenger Város polgármestere

 

 

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

17. oldal / 24

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks