A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával

 

 

  

 

 

 

 

 

 

A képre kattintva megtekinthető a teljes bemutatkozás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Start Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Kft. Csenger és Ököritófülpös környékén megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését várja.
Előnyben részesítjük a cipő és textilipari munkavégzésben gyakorlattal, vagy végzettséggel rendelkező tűzőnők jelentkezését, de egyéb csomagolási, mezőgazdasági, értékesítési munkára is keresünk munkavállalókat.

Várjuk jelentkezését írásban vagy személyesen:
Ököritófülpösi telepünkön, vagy telefonon a 06/44-357-137
mobilszám: 06/20-930-8734
Továbbá Csenger Közös Önkormányzati Hivatalánál
Gaálné Nagy Nikoletta (Polgármesteri Titkárság)

Személyesen:     hétfő- csütörtök 8:00-16:00 óráig,
péntek 8:00-13:00 óráig.

Telefonon a 06/44-520-522-es telefonszámon.
Valamint Társaságunk Központjában:
A Felvételi irodában, Nyíregyháza Bujtos 32. sz. alatt, vagy telefonon a 06/42-411-433-as telefonszámon.

 

Lakossági magatartási szabályok rendkívüli téli időjárás bekövetkezésekor

-    Kapcsold be a rádiót, TV-t, és folyamatosan kísérd figyelemmel az időjárás-jelentést, tájékozódj az útviszonyokról /rádió, TV és KHT ügyeletek/.
-    Gondoskodj legalább három napra elegendő élelmiszer és elegendő fűtőanyag otthoni tárolásáról különösen, ha nehezen megközelíthető tanyás területen laksz.
-    Ha a külvilágtól elzár a hó, az ellátásod nincs biztosítva, rendszeres orvosi kezelésre szorulsz, valaki a családban szülés előtt áll, telefonon jelezd az önkormányzatnak vagy a katasztrófavédelemnek.
-    Figyelj a környezetedben élő egyedülálló, idős emberekre, keresd fel őket és kérdezd meg, hogy nem e szorulnak valamilyen segítségre, ha szükséges értesítsd a hozzátartozóikat, vagy az önkormányzatot.

Ha halaszthatatlan ügyben közúton útra kell kelned:

-    A téli közlekedésre felkészített, jó műszaki állapotú járművel indulj el, különös tekintettel a gumik állapotára, a gépkocsiban legyen hólapát, vonókötél, hólánc, alkalmanként kismennyiségű érdesítő anyag.
-    Óvatosan válaszd meg a sebességet, ügyelj arra, hogy a gépkocsiból nem mindig észlelhetők a lokálisan lefagyott területek.
-    Tarts biztonságos követési távolságot, vedd figyelembe a megnövekedett fékutat.
-    Ne kockáztass az előzésnél.
-    A munkagépek mögött síkos az útszakasz, mert a só olvasztó hatása nem azonnali, az ekék után pedig vékonyan tömör hó maradhat. Ezért a sárga villogóval felszerelt gépek megpillantásakor már fokozatosan vedd vissza a sebességet, nehogy rácsússz a munkagépre és gyakori féklámpa villantásokkal figyelmeztesd arra a téged követő járművet is.
-    Lemaradva kövesd a munkagépet és ne próbálkozz az előzéssel, nem tudod milyen az út állapota a munkagép előtt.
-    Ha szembe találkozol munkagéppel csökkentett sebességgel haladj el mellette, így elkerülheted, hogy szórás esetén a nagyobb sódarabok kárt okozzanak gépkocsidban és biztonsággal el tudod kerülni a hóekés jármű méretén túlnyúló ekeszárnnyal való találkozást.
-    Ha elakadás- veszélyes helyhez közelítesz, ne próbálj meg azon áthaladni /esetleg fokozott sebességgel/, mert a balesetveszély lényegesen megnő. Itt a fő szabály az, hogy a hóeltakarítást ne akadályozza a gépkocsi.
-    Kerüld az elakadást. Kezdődő hófúvás, intenzív havazás esetén a legközelebbi lakott hely elérésekor helyezd biztonságba gépkocsidat, úgy várd be, míg az út ismét járható. Az elakadt járművek akadályozzák a hó eltakarítását és a legnagyobb gondosság esetén is kárt okozhatnak benne a munkagépek vagy a ráekézett hótömeg.
-    Az elakadt gépkocsit lehetőleg ne hagyd az úton, vagy ha mégis, akkor feltűnően látható helyen tedd ki elérhetőséged.
-    Hosszabb utazásnál nem árt, ha takarót, tartalék ruhát, italt és ennivalót is csomagolsz.
-    Útközben időben gondoskodj üzemanyagról, hiszen az állóhelyi munka (fűtés) és a lassú haladás megnöveli a fogyasztást.
-    Ne hallgass rémhírekre, ne terjeszd azokat!
-    Bízz azokban, akik felkészültek a védelmedre!

 

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 24

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks