A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával

<PLAKÁT NAGYITÁSA>

 

Tisztelt Termelők!


A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzet, a korlátozó illetve megelőző intézkedések miatt, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek, a piacok bezárása következtében a termelők részben vagy egészében elveszítették termékeik piacát.

A fenti negatív tendenciák megállítása és a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) bevonásával egy országos internetes platform elindításával kívánja segíteni hosszútávon az értékesítést.

Az erre a célra kialakított felület a  https://www.termeloikosar.hu oldalon már elérhető!

Ezen az oldalon, az eladni szándékozó termelők jelentkezését várjuk, akik így a vásárlókkal kapcsolatba tudnak kerülni és értékesíteni tudják termékeiket.

A vásárlók térképen, illetve egy kifejezetten erre a célra kialakított tematikus felületen válogathatnak a termelők és a termékek között.

A platform használata teljesen ingyenes és az igényekhez igazítva, folyamatosan fejlesztjük.

Bízunk benne, hogy a sikeresen létrejött kapcsolatok révén a beszűkült piaci helyzetben a termelők értékesítési nehézségei csökkenhetnek, a termelők növelhetik a vásárlóik körét, továbbá a kiskereskedelemben emelkedhet a helyi termékek aránya.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban várom szíves megkeresését!

Figyelmükbe ajánljuk a www.mnvh.eu illetve a www.hoi.hu oldalakat.

Mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzunk egymásra.

 

Üdvözlettel:


Nagy Csilla

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Megyei Területi Felelős

Tel.: 06 30 407 36 35

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

1223 Budapest, Park u. 2.

Tel.: 1 362 8100

http://www.hermanottointezet.hu

 

 

 

 

 

 

Az alábbi linkekre kattintva letölthetőek és megtekinthetőek a következő dokumentumok:

Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal Informatikai Biztonsági Szabályzata

Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal Informatikai Biztonsági Szabályzatának 1. számú melléklete

Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal Informatikai Biztonsági Szabályzatának 2. számú melléklete

 

 

 

 

 

Elektronikus ügyintézési (ELÜGY) Portál

Az elektronikus ügyintézési portál rendszer – más néven az E-önkormányzat portál (a továbbiakban: Portál) – az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. A Portál az ASP Központ szolgáltatásait igénybe vevő önkormányzatok természetes személy és jogi személy ügyfelei számára lehetőséget biztosít az önkormányzati szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybevételére.

Amennyiben a csatlakozó önkormányzat nem az ASP rendszer részét képező Települési portál rendszert használja, akkor az E-önkormányzat portál elérhetőségét a már meglevő honlapján biztosítja a https://e-onkormanyzat.gov.hu címre mutató, egységes banner használatával.

Igénybe vehető elektronikus ügyintézési szolgáltatások:

1. Adóegyenleg lekérdezés: Az ügyfél bejelentkezést (elektronikus azonosítást követően) lekérheti adott településhez tartozó adószámla kivonatát egyszerűsített, vagy részletes formátumban. A szolgáltatás keretén belül a felhasználó lekérdezheti azon személyek (természetes vagy jogi) egyenlegét is, amelyeknél képviseleti joggal felruházott személyként szerepel az önkormányzati adóhatóság nyilvántartásában.

2. Ügyindítás: Az ügyindítás tulajdonképpen nem más, mint egy elektronikus űrlap benyújtása. Az önkormányzat, az eljárási mód és az űrlap kiválasztása után az űrlapkitöltő alkalmazás segítségével az ügyfél kitölti az űrlapot, majd beküldi az önkormányzat Hivatali Kapujába. Az önkormányzat a Hivatali Kapuról letölti az űrlapot település iratkezelőjébe, amely érkezteti a benyújtott űrlapot és iktatás után bekerül a megfelelő szakrendszerbe vagy eljut az ügyintézőhöz. Jelenleg számos ügyben lehet űrlapot benyújtani, azaz elektronikusan ügyet indítani. Az elérhető űrlapok körét minden esetben az érintett önkormányzat határozza meg. Adó-, és ipar és kereskedelmi ügyekben több űrlap feldolgozását támogatja az érintett szakrendszer, ezért – az erre kötelezetteken túlmenően – mindenkinek célszerű ezt az ügyindítási módot választania.

Az egyes űrlapok bejelentkezés nélkül is kitölthetők, lementhetők és kinyomtathatók.

3. Ügykövetés: A bejelentkezett felhasználók lekérdezhetik az általuk, az E-önkormányzat portálon elektronikusan indított helyi önkormányzati ügyek státuszát is. Az szolgáltatás lehetőséget biztosít az ügyfelek számára az ügyintézési folyamat nyomon követésére, az ügyeik aktuális ügyintézési státuszának interneten keresztüli megismerésére. (A szolgáltatás interfésszel csatlakozó önkormányzatok esetében nem érhető el)

4. Adóbevallási információk: Az ügyfél bejelentkezést (elektronikus azonosítást követően) lekérheti adott településhez benyújtott, és feldolgozott bevallásokat pdf formátumban. A szolgáltatás keretén belül az általa képviselt azon személyek (természetes vagy jogi) bevallásait is megtekintheti, amelyeknél képviseleti joggal felruházott személyként szerepel az önkormányzati adóhatóság nyilvántartásában.

Regisztráció

A Portál bárki számára elérhető, egyes funkciók szabadon használhatók, más funkciók azonban regisztrációhoz kötöttek.

A regisztráció feltételei

Az online ügyintézéshez

Rendelkezni kell

o ügyfélkapus regisztrációval vagy

o e-személyivel (és az olvasásához szükséges kártyaolvasóval) vagy

o részleges kódú telefonos regisztrációval.

Rendelkezni kell értesítési tárhellyel.

Nem lehet tiltott az Elektronikus ügyintézés a Rendelkezési Nyilvántartásban (RNY).

A regisztráció folyamata

Amennyiben az E-önkormányzat portálra első alkalommal lép be, kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra.

Azonosítsa magát a megjelenő Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) felületen.

A KAÜ olyan teljes körű azonosítási szolgáltatás, mely a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban azonosít, és azt továbbítja a felhasználók, intézmények felé. A szolgáltatás magában foglalja az ügyfélkapus jelszavas azonosítást, valamint a Kormány által kötelezően nyújtott további személyazonosításokat:

o ügyfélkapus regisztrációt,

o Részleges Kódú Telefonos Azonosítást,

o e- személyazonosító igazolvánnyal történő azonosítást.

Az elektronikus azonosítást követően az E-önkormányzat portál bal oldali menüjében megjelenik a bejelentkezett felhasználó neve.

Ezután fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket.

Így automatikusan létrejön az E-önkormányzat portál elektronikus ügyfél felhasználói fiók.

Szolgáltatás igénybevétele

Az ASP Központ ügyféloldali szolgáltatásait az állampolgárok a Portálon keresztül vehetik igénybe. Az ügyfeleknek ki kell választaniuk, hogy melyik, az ASP Központhoz csatlakozott településen szeretnének ügyet intézni, ezután vehetik igénybe az ASP szakrendszerek kínálta ügyintézési lehetőségeket. Az interfészes csatlakozást választó települések miatt az ügyfelek számára nyújtott ügyintézési szolgáltatások köre településenként eltérhet.

Böngészőprogram, internet hozzáférés

A Portál használatához böngészőprogram (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, stb.) és internet hozzáférés szükséges, de szolgáltatások használata egyéb alkalmazás telepítését nem igényli. A böngésző beállításainál engedélyezni kell a felugró ablakok és a cookie-k (sütik) használatát. Ügyindításhoz, azaz elektronikus űrlapkitöltéshez a böngészőben engedélyezni kell a JavaScript használatát.

Fontos! Minden esetben ügyeljen személyes adatainak biztonságára. Az E-önkormányzat oldal használatakor mellőzze a külső, ismeretlen forrásból származó illetve, nem támogatott külső komponensek (pl. fordító programok) használatát.

Hagyatéki Leltár szakrendszer

Iratkezelő szakrendszer


 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 25

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks