Kedves Csengeriek!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy közel 20 év után elkezdődtek városunkban az új uszoda építésének munkálatai.Ezeken a képeken egy nyitott medence készül, de mihamarabb szeretnénk elkezdeni a fedett uszoda megépítését is.

Tisztelettel: Forján Zsolt, polgármester

 

 

TISZTELT CSENGERI LAKOSSÁG, KEDVES DIÁKOK!

Csenger Város Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy

Magyarország kormánya az elmúlt évhez hasonlóan, idén is lehetőséget teremt a 16 és 25 év közötti korosztály számára diákmunka keretein belül történő munkavégzésre, ezáltal pénzkereseti lehetőségre. A helyi önkormányzat a diákmunka minél szélesebb körű elősegítéséhez, a programhoz szükséges anyagi háttér finanszírozását biztosítja. Kérek minden érintettet, aki a nyári diákmunka programban szeretne részt venni, hogy 2014. június 27-én (péntek) 16:00-ig adja le a jelentkezéshez szükséges adatait a Csengeri Családsegítő Központban, Farkasné Szilágyi Judit részére  (Rákóczi u.16. a régi zsidó iskola épületében), illetve végezze el regisztrációját a Munkaügyi Kirendeltségen!
Feltétel:

- A program célcsoportjába a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok tartoznak.

Tisztelettel: Forján Zsolt
Csenger Város polgármestere

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Csenger Város Polgármestere értesíti a lakosságot,hogy településünkön 2014. június 30-tól 2014. július 11-ig, kivéve július 1-jét (kedd) TÜDŐSZŰRÉST tartunk.
A szűrés helye : Általános Iskola (Ady E. u. 15-17.)
a szűrés ideje: délelőtt 8 órától- 12 óráig tart.
A tüdőszűrésen való megjelenés betöltött 40 éves kortól AJÁNLOTT ÉS INGYENES!
40 éves kor alatt térítés ellenében (1.700 Ft) történik a tüdőszűrés,
amit Csenger Város Önkormányzata mindenkitől átvállal!

A szűrővizsgálatra legutóbbi szűrőlapját, betegbiztosítási kártyáját, lakcímet igazoló hatósági igazolványát és személyazonosító igazolványát magával hozni szíveskedjen.
Forján Zsolt
Csenger Város Polgármestere
 

A kormányzat központi közbeszerzése által, az Országos Mentőszolgálat szervezésének köszönhetően Csenger részére "kiemelt mentőgépkocsi" hivatalos átadására került sor, 2014 május 29-én városunkban. A rendezvényen Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Dr. Pápai György az országos mentőszolgálat észak alföldi régiójának orvosigazgatója, Forján Zsolt Csenger város polgármestere és Dr. Arday András intézményvezető főorvos is beszédet mondott.

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 17

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>